Jump to content


Photo

Error Warning: require_once(/var/cpanel/rvglobalsoft/rvsitebuilder/var


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Fake

Fake

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 07 May 2010 - 04:23 AM

Hello

After the instalation when i click in rvsitebuilder icon in cpanel user account i get this error:

Warning: require_once(/var/cpanel/rvglobalsoft/rvsitebuilder/var/.conf.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/cpanel/rvglobalsoft/rvsitebuilder/lib/SGL/Task/Init.php on line 81

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/cpanel/rvglobalsoft/rvsitebuilder/var/.conf.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /var/cpanel/rvglobalsoft/rvsitebuilder/lib/SGL/Task/Init.php on line 81

I try to force update but dont solved the issue.


My version is You are running version : PRO 4.06

Tks

#2 ik.be

ik.be

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 June 2011 - 01:01 AM

I did all these steps and the error persists.


Warning: require_once(/home/iiktest/.rvsitebuilder/seagull/lib/SGL/FrontController.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iiktest/public_html/rvscommonfunc.php on line 228

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/iiktest/.rvsitebuilder/seagull/lib/SGL/FrontController.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/iiktest/public_html/rvscommonfunc.php on line 228

Anyone some help?

#3 pairote

pairote

    Administrator

  • Admin
  • PipPipPip
  • 4,351 posts

Posted 04 June 2011 - 02:30 PM

Your installation is not completed. Please SSH to server as root and run

cd /usr/src; rm -fv rvsitebuilderinstall.sh; wget http://download.rvgl...lderinstall.sh;chmod +x rvsitebuilderinstall.sh; ./rvsitebuilderinstall.sh

again.